Apple huren

Producten van Apple huurt u bij Flex IT Rent. Wij zijn de aangewezen partij als u op zoek bent naar producten van Apple om te huren. Wij zorgen bij iedere zakelijke activiteit voor de beste prijs, ook als u elders een betere prijs ontvangt. Wilt u producten van Apple één dag huren voor een event, project of examen? Of wilt u de Apple producten voor een langere periode huren? Alles is mogelijk bij Flex IT Rent. 

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Wat kost het huren van Apple producten?

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid Apple producten en afhankelijk van de verhuurperiode. Onze specialisten maken altijd een op maat gemaakte vrijblijvende prijsopgave.

Voor welke periode kunnen Apple producten gehuurd worden?

Wilt u producten van Apple één dag huren voor een event, project of examen? Of wilt u de Apple producten voor een langere periode huren? Alles is mogelijk bij Flex IT Rent.

Uit welke Apple producten bestaat het assortiment?

Als u apparatuur van het merk Apple wilt huren, bent u bij Flex IT Rent aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan Apple producten. Zo kunt u bij ons niet alleen de Apple MacBook en Apple iPhone huren, maar bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar iPads, iMacs en Apple accessoires.

Welke service biedt Flex IT Rent?

Bent u op zoek naar een bepaald Apple product, maar kunt u deze niet vinden of heeft u vragen over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met al uw vragen. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u een of meerdere Apple producten wilt huren. Daarnaast leveren wij een 24-uurs service, zodat de producten supersnel (eventueel geïnstalleerd) bezorgd worden.

Apple hardware

Bij Flex IT Rent kunt u apparatuur van Apple huren tegen de laagste prijs. U kunt bij ons de nieuwste apparatuur huren, maar ook oudere modellen. Daarnaast zijn wij een flexibele partner. U kunt altijd beslissen om uw apparatuur langer te huren, of over te gaan naar koop. Kies uit onze grote voorraad of laat u adviseren door ons verhuurteam. Wij helpen u graag en zorgen er zo voor dat u de gewenste apparatuur van Apple kunt huren.

Lichte kantoortaken of zware applicaties voor grafische vormgeving en DTP? Onze Apple hardware is uitermate geschikt voor deze werkzaamheden en overtreft qua prestaties andere apparatuur door de moderne processoren. 

Of het nu gaat om een tijdelijke medewerker voor 2 maanden die een iMac nodig heeft voor zijn werkzaamheden of om een project van een week waarbij 10 medewerkers tijdelijk een MacBook nodig hebben. Verschillende callcenters in Nederland maken gebruik van onze flexibele huurvoorwaarden en kunnen altijd meebewegen met hun veranderende markt. Onze Apple apparatuur is van recente datum en goed door ons team getest. U bent hierdoor altijd verzekerd van nieuwe, goed werkende Apple hardware.

 

Apple iPhones

Het kan voorkomen dat u voor een korte of langere periode een of meerdere iPhones wilt huren. Een Apple iPhone huurt u bij Flex IT Rent. Deze kunt u huren voor bijvoorbeeld tijdelijk personeel of het testen van een nieuwe app. Wij bieden de nieuwste modellen iPhones aan. U kunt kiezen uit iPhones die via wifi op het internet kunnen of iPhones met snelle 3G of 4G verbinding, waardoor u altijd online bent. Alle door ons verhuurde iPhone apparatuur wordt getest en eventueel met benodigde applicaties geleverd. 

 

Apple MacBook

In de collectie Apple producten vindt u ook de MacBook. Een MacBook huurt u bij Flex IT Rent voor een lange of korte periode. Wij verzorgen de configuratie en installatie geheel naar uw wens. Als u gebruik wilt maken van een bepaalde software, verzorgen wij de installatie. Daarnaast zorgen wij voor de logistiek in ieder land van Europa. Zo kunt u direct aan de slag. Wij hebben diverse Apple MacBooks in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor de Apple MacBook Pro of Apple MacBook Air. 

 

Alles van het merk Apple huren

Als u apparatuur van het merk Apple wilt huren, bent u bij Flex IT Rent aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan Apple producten. Zo kunt u bij ons niet alleen de Apple MacBook en Apple iPhone huren, maar bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar iPads, iMacs en Apple accessoires. U kunt bij ons producten van Apple huren voor iedere gewenste periode. Daarnaast kunt u er altijd voor kiezen de huurperiode te verlengen of over te gaan op koop. Ook kunt u gedurende de huurperiode wisselen naar een nieuwer model. Zo bent u er altijd zeker van dat u met het nieuwste van het nieuwste model werkt. 

 

Service van Flex IT Rent

Bent u op zoek naar een bepaald Apple product, maar kunt u deze niet vinden of heeft u vragen over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met al uw vragen. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u een of meerdere Apple producten wilt huren.