Gaming pc huren

Wilt u een krachtige gaming pc huren voor uw evenement, beurs, e-sporttoernooi of bedrijf? Bij Flex IT Rent kunt u terecht voor het huren van verschillende gaming pc’s. Wij bieden diverse modellen aan die zowel geschikt zijn voor de casual als professionele gamers.

De verschillende gaming pc’s zijn voorzien van de nieuwste software, krachtige processors en geavanceerde grafische kaarten om optimale prestaties te garanderen. Ze zijn perfect voor het spelen van de nieuwste games. De gaming pc’s kunnen ook gehuurd worden in combinatie met een groot assortiment VR brillen, of monitoren. Zoekt u toch naar een compacte oplossing? Dan kunt u bij ons ook verschillende gaming laptops huren.

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Voor welke periode kan ik een gaming pc huren?

Flex IT Rent zorgt voor flexibele huuropties die aansluiten op uw persoonlijke behoeften. U kunt, afhankelijk van uw wensen en evenement, een gaming pc huren voor één dag, meerdere weken of zelfs maanden. Tijdens de verhuurperiode is het ook mogelijk om de huurperiode te verlengen, of te verkorten.

Wat zijn de kosten van een gaming pc huren?

De kosten van het huren van een gaming pc is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type gaming pc, de huurperiode, en de benodigde specificaties. Bij Flex IT Rent bieden we altijd scherpe tarieven en kunnen we een offerte op maat voor u maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wordt de gaming pc geleverd met alle benodigde kabels en accessoires?

De gaming pc’s van Flex IT Rent worden geleverd met alle benodigde kabels en accessoires. Bij de huur krijgt u de kabels, een muis en een toetsenbord meegeleverd. Monitoren worden echter niet meegeleverd, zoekt u toch een monitor voor uw evenement? Dan kunt u hiervoor ook terecht bij Flex IT Rent.

Kan ik meerdere gaming pc’s huren voor mijn evenement?

Bij Flex IT Rent is het mogelijk om één of meerdere gaming pc’s te huren afhankelijk van uw evenement, beurs, e-sporttoernooi of bedrijf. Heeft u hele specifieke wensen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers zodat we u verder kunnen helpen.

De voordelen van een gaming pc huren bij Flex IT Rent 

Het huren van een gaming pc bij Flex IT Rent biedt verschillende voordelen. U kunt profiteren van een pc met hoogwaardige prestaties zonder de hoge aanschafkosten van een gaming pc. Wij leveren kwalitatieve en betrouwbare apparatuur, dat altijd goed onderhouden is en gecontroleerd wordt voordat u het huurt. Wij kunnen de pc naar uw wensen configureren en installeren, zodat u direct aan de slag kunt. Niet gevonden waar u naar zocht? Neem contact op met een van onze medewerkers, of bekijk onze andere gaming producten. 

Wij bieden niet alleen een goede service en kwaliteit aan, maar ook competitieve prijzen. Bij Flex IT Rent begrijpen we als geen ander dat u naar een goede prijs-kwaliteit verhouding zoekt. Daarom streven we er altijd naar om de prijzen zo scherp mogelijk te houden. Heeft u ergens anders een goedkoper voorstel gekregen? Dan zullen wij ons best doen om dit te matchen.