Gaming producten huren

In de dynamische wereld van technologie en entertainment groeit de gaming industrie in een ongekend tempo; van adembenemende grafische belevingen tot naadloze gameplay. Bij ons kunt u diverse gameproducten huren voor uw evenement, e-sporttoernooi of projecten, zonder dat u geconfronteerd wordt met hoge aankoopkosten. Voor een tijdelijke setup, het uitproberen van hardware, of het organiseren van een grootschalig toernooi; Flex IT Rent staat voor u klaar.

We weten ook als geen ander hoe belangrijk het is om niet achter te blijven. Bij Flex IT Rent bieden we daarom een uitgebreid assortiment van gaming producten aan. Gaming PC’s die met hun prestaties games tot leven brengen, VR Brillen voor een meeslepende ervaring die verder gaat dan het scherm, gaming monitoren die elk detail haarscherp kan weergeven, en gaming laptops die kracht combineren met mobiliteit.

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Wat kost het huren van gaming producten?

De kosten voor het huren van gaming producten variëren afhankelijk van het type product, de huurperiode, en eventuele extra services die u nodig heeft. Voor een meer gedetailleerde offerte raden we u aan direct contact op te nemen met ons team.

Voor welke periode kan ik gaming producten huren?

U kunt bij Flex IT Rent gaming producten huren voor elke gewenste periode, of het nu gaat om een dag, een week, een maand, of zelfs langer. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het is ook mogelijk uw huur te verkorten, of verlengen tijdens de verhuurperiode.

Wat wordt er allemaal meegeleverd?

Bij het huren van een gaming product leveren we alle noodzakelijke accessoires mee die nodig zijn om het product naar behoren te laten werken, zoals de kabels, een muis, en het toetsenbord. Monitoren zijn apart beschikbaar; deze worden niet standaard met de computers meegeleverd. Bij het huren van een gaming product leveren we alle noodzakelijke accessoires mee die nodig zijn om het product naar behoren te laten werken, zoals de kabels, een muis, en het toetsenbord. Monitoren zijn apart beschikbaar; deze worden niet standaard met de computers meegeleverd.

In welke aantallen kan ik gaming producten huren?

Het is mogelijk om één product te huren, maar ook meerdere producten voor een groot evenement. Bij Flex IT Rent zijn we uitgerust om zowel kleine, als grote bestellingen te verwerken. Het beste is om uw exacte behoeften met ons te delen, zodat we de beschikbaarheid en logistieke details met u persoonlijk kunnen afstemmen.

Gaming apparatuur huren

Kwaliteitscontrole van gaming apparatuur 

Alle gehuurde gaming producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Zo ontvangt u een hoogwaardig en betrouwbaar product zonder de hoge aanschafkosten. Bij Flex IT Rent is het ook mogelijk om aangepaste configuraties en software vooraf te laten installeren. Denk hierbij aan specifieke driver updates, speciale softwarepakketten voor e-sporttoernooien, of bepaalde besturingssystemen die nodig zijn voor uw evenement. Dit zorgt ervoor dat uw gehuurde apparatuur volledig geoptimaliseerd en klaar is zodra u het ontvangt. Mocht er tijdens uw huurperiode een probleem ontstaan met de producten, dan staat ons supportteam altijd klaar om u snel en efficiënt te helpen.

 

De voordelen van Flex IT Rent 

Bij Flex IT Rent zijn we trots op onze flexibiliteit en de service die we kunnen aanbieden. Het is niet alleen belangrijk voor u, maar ook voor ons dat u een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Hierdoor streven we er altijd naar om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Mocht u elders een goedkoper voorstel krijgen, dan gaan we ons best doen om dit voorstel te matchen. 

Ons assortiment gaat ook verder dan alleen gaming PCs, laptops en VR brillen. Flex IT Rent biedt een breed scala aan verschillende producten. Zo kunnen we uw evenement ook voorzien van verschillende tablets, telefoons, of Apple producten. Zoekt u naar andere producten die niet te vinden zijn binnen ons assortiment? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.