Gaming laptop huren

Wilt u gaming laptops huren voor een game evenement of andere doeleind? Bij Flex IT Rent kunt u namelijk gaming laptops huren in kleine en grote aantallen. Wij hebben de beste gaming laptops van het merk MSI ruim op voorraad. De laptops zijn recent op de markt en goed getest. Hierdoor bent u altijd zeker van goedwerkende apparatuur, zodat u meteen aan de slag kunt. Of uw evenement nu een dag of een week duurt, bij ons kunt u huren zolang u wilt. Onze gaming laptops worden standaard met een besturingssysteem geleverd. Het is ook mogelijk om gewenste softwarepakketten op de game laptops te installeren. De gaming laptops kunt u ook in combinatie met VR-brillen gebruiken, waardoor u meer kunt beleven. Heeft u specifieke wensen zoals het uitbreiden van het geheugen of software? Geef uw wensen door een vrijblijvende offerte aan te vragen of neem telefonisch contact op met een van onze verhuurspecialisten.

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen Europa


 • HP Omen gaming laptop

 • MSI Gaming Laptop

 • MSI Gaming/VR Laptop

 • MSI GL73 9SE gaming laptop


 • Game laptop huren bij Flex IT Rent

  Flex IT Rent levert alleen kwalitatieve en betrouwbare producten. Hierdoor kunt u ervan uit gaan dat u het beste in huis haalt. Kiest u voor het huren van een game laptop bij Flex IT Rent? Dan verzorgen we de configuratie en installatie geheel naar wens. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfsimage, huisstijl of thema’s installeren. Ook zorgen we dat de laptops passen bij de situatie waarin u deze nodig heeft. Zo installeren we de juiste software en programma’s die u nodig denkt te hebben.

  Als u een laptop huurt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. U wilt niet nog uren bezig zijn met het instellen van de juiste taal en het installeren van verschillende programma’s. Daarom kunt u bij ons uw specifieke wensen doorgeven. Hierdoor is de gaming laptop geheel naar uw wensen ingesteld en kunt u direct aan de slag. U kunt al vanaf 1 dag tot 24 maanden de gaming laptops huren en dit voor de beste prijs! Tussentijds zijn wij flexibel. U kunt bijvoorbeeld de huurperiode verlengen of ervoor kiezen om tussentijds over te stappen naar een nieuwer model.

  Uitgebreid assortiment gaming laptops huren

  Een gaming laptop wordt veel ingezet op verschillende beurzen. Toch heeft u deze laptop dan maar een paar dagen tot maximaal een maand nodig. In deze gevallen wilt u natuurlijk niet in één keer een dure game laptop aanschaffen en is huren ideale uitkomst. De specialisten van Flex IT Rent testen de gaming laptops uitvoerig voordat ze worden afgeleverd. Tussen ons assortiment gaming laptops vindt u daarom alleen de beste van de beste game laptops. Wilt u weten wat de beste laptop is voor uw situatie? Bij Flex IT Rent helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. De verhuurspecialisten van Flex IT Rent weten precies welke functies passen bij uw situatie. Daarvoor bent u op het juiste adres bij Flex IT Rent.

  De gaming laptops die we aanbieden hebben minimaal een 15 inch beeldscherm, krachtige processor en grafische videokaart. Naast gaming laptops kunt u bij ons ook terecht voor andere huur producten zoals, smartphones, computers, iPads en vele andere IT-hardware producten.

  Service van Flex IT Rent

  Wij zijn flexibel, voordelig en kunnen u bij elke zakelijke activiteit helpen met de beste prijs, ook wanneer u ergens anders een betere prijs ontvangt. Wij matchen de prijs met 10% korting, zodat u altijd voordeliger uitkomt. Ons doel is om u te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op belangrijke zaken. Wij leveren de gaming laptops een werkdag voor de huurtermijn aan. Zo kunt u op uw gemak de gaming laptops testen of klaarzetten voor uw doeleind. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Flex IT Rent levert de gaming laptops op elke gewenste locatie, zowel binnen als buiten Europa. Heeft u storingen of problemen? Neem gerust contact met ons op en wij geven u gegarandeerd support.

  Heeft u niet gevonden waar u naar op zoek bent of heeft u vragen over onze service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en helpen u met al uw vragen. Eén of meerdere gaming laptops huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!