HTC Vive huren

Stap in de meeslepende wereld van Virtual Reality met de HTC Vive VR brillen voor uw workshop, evenement, beurs, of bedrijf. Flex IT Rent biedt de mogelijkheid om uit verschillende HTC Vive modellen te kiezen, waardoor er altijd een aansluit op uw specifieke behoeften.

Door te kiezen voor een HTC Vive VR bril bent u verzekerd van een naadloze VR-ervaring die compatibel is met zowel computers als laptops. De VR brillen zijn ideaal voor verschillende toepassingen waaronder gaming, educatie, productpresentaties en teambuilding activiteiten.

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Voor welke periode kan ik een HTC Vive huren?

Bij Flex IT Rent bieden we flexibele verhuuropties voor de HTC Vive VR brillen, zowel korte als langere periodes. Als uw behoeften veranderen tijdens de huurperiode, is het geen probleem om deze aan te passen door te verlengen of te verkorten. Onze huurperiodes zijn volledig aanpasbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wat zijn de kosten van een HTC Vive huren?

De kosten voor het huren van een HTC Vive hangen af van verschillende factoren, waaronder de huurperiode, het specifieke model van de bril en het aantal brillen dat u wilt huren. Voor meer informatie over de prijzen of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Flex IT Rent.

Welke modellen HTC Vive VR brillen zijn er te huur?

Flex IT Rent beschikt over drie verschillende modellen, de originele HTC Vive VR, HTC Vive Pro 2, en HTC Vive Focus 3. Bent u op zoek naar een ander model of heeft u vragen over de verschillende modellen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Wat krijg ik bij de HTC Vive brillen meegeleverd?

Als u een HTC Vive VR bril huurt bij Flex IT Rent, ontvangt u naast de brillen ook alle benodigde kabels en motioncontrollers. De motioncontrollers zijn ontworpen om u volledig onder te dompelen in verschillende virtuele werelden.

De voordelen van een HTC Vive huren bij Flex IT Rent

Het huren van een HTC Vive VR bril bij Flex IT Rent heeft vele voordelen. U kunt genieten van een hoogwaardige VR-ervaring zonder de hoge aanschafkosten. Flex IT Rent zorgt voor kwalitatieve en betrouwbare apparatuur die goed onderhouden en gecontroleerd wordt voordat u het huurt. Het is ook mogelijk om ondersteuning op locatie te krijgen bij evenementen waar meerdere HTC Vive VR brillen worden gebruikt. Heeft u vragen over onze voorwaarden of assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Flex IT Rent streeft ernaar om u niet alleen uitstekende service en kwaliteit te bieden, maar ook een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarom proberen we onze prijzen zo concurrerend mogelijk te houden. Heeft u ergens anders een beter aanbod gevonden? Dan zullen we bij Flex IT Rent ons best doen om dit te matchen.

Breed assortiment VR brillen

Naast het huren van een HTC Vive VR bril beschikt Flex IT Rent over diverse andere modellen. Hierbij hebben we standalone Pico VR Brillen, diverse Meta VR brillen, en Microsoft’s Mixed Reality Hololens brillen.