iMac huren

Bent u op zoek naar een iMac voor uw bedrijfsevenement, beurs, tijdelijke werknemer of andere zakelijke doeleinden? Dan bent u bij Flex IT Rent aan het juiste adres. Wij bieden een eenvoudige en snelle verhuurservice voor iMacs van verschillende modellen en aantallen.

Ons assortiment omvat diverse iMac-modellen, waaronder de iMac Pro en varianten met een schermgrootte variërend van 21,5 tot 27 inch. Met deze all-in-one computer van Apple kunt u gemakkelijk diverse kantoortaken uitvoeren, van grafische programma’s tot simpele administratieve taken.

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Voor welke periode kan ik een iMac huren?

Bij Flex IT Rent kunt u een iMac huren voor één dag, of een langere periode. Wij bieden flexibele huuropties aan die aansluiten op uw behoeften. Binnen de huurperiode is het ook mogelijk om tussendoor uw huurperiode te verlengen of te verkorten. Heeft u vragen over onze voorwaarden, of ander specifiek onderwerp? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze werknemers.

Uit welke iMacs bestaat het assortiment?

Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen die geschikt zijn voor diverse zakelijke toepassingen. Wij bieden de iMac Pro, iMac 21,5 inch, iMac 24 inch, en de iMac 27 inch modellen aan. Als u niet zeker weet welk model of uitvoering aan uw eisen voldoet, neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Wat zijn de kosten van een iMac huren?

Het huren van een iMac is niet alleen een duurzame, maar ook een voordelige optie. De kosten voor het huren van een iMac zijn afhankelijk van de huurperiode, het model, en het aantal dat u nodig heeft. Bovendien zijn onze huurprijzen zeer competitief en kunnen we u een op maat gemaakte offerte aanbieden passend binnen uw budget.

iMac huren

De voordelen van een iMac huren bij Flex IT Rent 

Bij Flex IT Rent bent u verzekerd van goedwerkende iMac-modellen. Al onze modellen worden grondig getest door ons team waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

Heeft u specifieke wensen? Flex IT Rent kan u een op maat gemaakt voorstel doen voor huur. Wij kunnen de iMac leveren met door u gewenste specificaties en taalinstellingen. Verdere service omvat assistentie op locatie, en de mogelijkheid om software op de iMac te installeren. 

Flex IT Rent is flexibel, voordelig en een ware specialist in Apple iMac verhuur. Daarnaast kunnen we u te alle tijden van dienst zijn, ook wanneer u ergens anders een goedkoper voorstel ontvangt. Als u een iMac van Apple wilt huren, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar voor het vinden van de juiste oplossing voor uw zakelijke behoeften. 

Uitgebreid aanbod van Apple-producten 

Naast het huren van iMacs, bieden wij ook andere Apple-producten aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het huren van iPads, iPhones en MacBooks. Onze uitgebreide selectie van Apple-producten maakt het gemakkelijk om de juiste apparatuur te vinden voor uw specifieke zakelijke behoeften. Of u nu een team van werknemers van de nieuwste tools wilt voorzien, of uw bedrijfsprestatie wilt verbeteren met de nieuwste technologie, wij hebben de oplossing voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken.