iMac huren

Bent u op zoek naar een iMac voor uw bedrijfsevenement, beurs, tijdelijke werknemer of andere zakelijke doeleinden? Dan bent u bij Flex IT Rent aan het juiste adres. Wij bieden een eenvoudige en snelle verhuurservice voor iMacs van verschillende modellen en aantallen.

Ons assortiment omvat diverse iMac-modellen, waaronder de iMac Pro en varianten met een schermgrootte variërend van 21,5 tot 27 inch. Met deze all-in-one computer van Apple kunt u gemakkelijk diverse kantoortaken uitvoeren, van grafische programma’s tot simpele administratieve taken.

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen Europa


 • Apple iMac 21,5″ 4K i5-7400

  Apple iMac 21,5″ 4K i5-7400
 • Apple iMac 24″ 4,5K M1/8Gb/256Gb SSD

  Apple iMac 24″ 4,5K M1/8Gb/256Gb SSD
 • Apple iMac 27″ 5K/ i5/8Gb/256Gb

  Apple iMac 27″ 5K/ i5/8Gb/256Gb
 • Apple iMac Pro 27″ 5K 8c Zeon/32GB/1TB

  Apple iMac Pro 27″ 5K 8c Zeon/32GB/1TB
 • Apple iMac 21,5″ QHD i3/8Gb/1Tb

  Apple iMac 21,5″ QHD i3/8Gb/1Tb
 • Apple iMac 27″ 5K 3.1GHz i5

  Apple iMac 27″ 5K 3.1GHz i5
 • Huren is duurzaam

  Draag bij aan een circulaire economie

  Grote voorraad uitsluitend A-merken

  Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

  Direct aan de slag

  Compleet en voorgeïnstalleerd

  Levering binnen 24 uur mogelijk

  Snelle levering mogelijk binnen Europa

 • Apple iMac 27″ 5K i5-6-Core

  Apple iMac 27″ 5K i5-6-Core

 • Razendsnel de goedkoopste offerte?

  Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

  +32 15 48 0371

  08:30 - 17:30 op werkdagen

  iMac huren

  De voordelen van een iMac huren bij Flex IT Rent 

  Bij Flex IT Rent bent u verzekerd van goedwerkende iMac-modellen. Al onze modellen worden grondig getest door ons team waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. 

  Heeft u specifieke wensen? Flex IT Rent kan u een op maat gemaakt voorstel doen voor huur. Wij kunnen de iMac leveren met door u gewenste specificaties en taalinstellingen. Verdere service omvat assistentie op locatie, en de mogelijkheid om software op de iMac te installeren. 

  Flex IT Rent is flexibel, voordelig en een ware specialist in Apple iMac verhuur. Daarnaast kunnen we u te alle tijden van dienst zijn, ook wanneer u ergens anders een goedkoper voorstel ontvangt. Als u een iMac van Apple wilt huren, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar voor het vinden van de juiste oplossing voor uw zakelijke behoeften. 

  Uitgebreid aanbod van Apple-producten 

  Naast het huren van iMacs, bieden wij ook andere Apple-producten aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het huren van iPads, iPhones en MacBooks. Onze uitgebreide selectie van Apple-producten maakt het gemakkelijk om de juiste apparatuur te vinden voor uw specifieke zakelijke behoeften. Of u nu een team van werknemers van de nieuwste tools wilt voorzien, of uw bedrijfsprestatie wilt verbeteren met de nieuwste technologie, wij hebben de oplossing voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken.