filter_img

Filter op

iMacs huren

Apple iMacs huren voor een event, beurs of tijdelijke werknemer? Als u kiest voor onze iMacs, dan kiest u voor een krachtige en veilige Apple pc. De iMacs zijn uitgerust met de nieuwste processoren en kunnen hierdoor lichte en zware applicaties aan.
Infotheek Rent biedt de oplossing: flexibel iMacs huren vanaf 1 dag tot zolang u wil. Vanwege het dunne beeldscherm van slechts 5 mm en een hoogwaardige technologie, is de iMac een hele betrouwbare en geavanceerde computer. Het gebruik ervan is simpel, het geheugen groot en de snelheid ongekend. Onze iMacs zijn recent op de markt en grondig door ons team getest. U bent hierdoor atlijd zeker van nieuwe, goed werkende iMacs.


filter_img

Filter op

 • Apple iMac 27″ 5K 2020 huren

  Apple iMac 27" 5K 3.1GHz i5/8GB/256GB 2020 huren
 • Apple iMac 21.5″ 2.8 Ghz huren

 • Apple iMac 21.5″ 3.0 Ghz 4K huren

 • Apple iMac 27″ 3.2 Ghz 5K huren

 • Apple iMac 27″ 3.8 Ghz 5K huren

  Huur de iMac bij Flex IT Rent
 • Apple iMac Pro huren

  Huur de iMac bij Flex IT Rent

 • Imac huren

  iMacs huren bij Flex IT Rent is verstandig. U huurt altijd iMacs tegen de meest voordelige tarieven. Bij ons kunt u verschillende modellen iMacs huren. Wij hebben alle standaard iMac-modellen op voorraad. Elk model is in groot aantal aanwezig, zodat wij u altijd kunnen helpen. Wanneer u toch een speciaal model wil huren, denken wij graag met u mee. Extra geheugen erbij is zo geregeld. Ook kopen wij geregeld speciale BTO-modellen in voor klanten die voor een bepaalde periode extra krachtige iMacs willen huren. Wij zijn een flexibele partner: u kan altijd beslissen om de iMacs langer te huren, of over te gaan tot aankoop. U kan zo lang huren als u wil en de huurperiode op elk gewenst moment verlengen. Kies voor iMacs huren bij Flex IT Rent en gebruik onze grote voorraad iMacs.