iPad huren bij Flex IT Rent

Wilt u een iPad huren voor een presentatie, beurs, uw personeel of andere doeleindes? Bij Flex IT is het gemakkelijk om één of meerdere iPad toestellen te huren voor elke zakelijke gelegenheid. 

U kunt kiezen uit ons brede assortiment van verschillende iPad-modellen, waaronder de iPad Air, de iPad Mini, en de iPad Pro. Via Wi-Fi bent u eenvoudig online, maar ook zonder Wi-Fi kunt u gebruik maken van mobiel internet op onze 4G iPad-modellen. U kunt ervoor kiezen om een simkaart te huren via Flex IT Rent. Bovendien kunnen wij vooraf de tablets naar wens configureren en is het ook mogelijk om verschillende tablet accessoires te huren, zoals iPad vloer- en tafelstandaarden. 

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

iPads huren

De voordelen van een iPad huren bij Flex IT Rent 

Bij Flex IT Rent bent u verzekerd van een goedwerkende iPad en uitstekende service. Al onze iPads worden grondig getest door ons team, waardoor u altijd bent gegarandeerd van de beste kwaliteit. 

Heeft u specifieke wensen? Flex IT Rent kan u van een op maat gemaakt voorstel doen voor het huren van een iPad. Zo kunnen we de iPad leveren met een door u gewenste specificaties en taalinstellingen. Verdere services omvatten assistentie op locatie, en de mogelijkheid om de door u gewenste software op de tablets te installeren. 

Flex IT Rent is flexibel, voordelig, en een ware specialist in Apple iPad verhuur. Wij kunnen u ten alle tijden van dienst zijn, ook wanneer u elders een goedkoper voorstel ontvangt. Vraag ons gerust naar de voorwaarden. Naast het verhuren van diverse iPad-modellen bent u bij Flex IT Rent ook op het juist adres voor het huren van andere Apple producten. Zo kunt u bij ons ook verschillende MacBooks huren, iMacs huren, of iPhones huren.