iPhone huren bij Flex IT Rent

Bent u opzoek naar een iPhone voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld voor tijdelijk personeel, een project, het testen van een nieuwe app, of andere werkzaamheden waarbij u verschillende telefoons nodig heeft? Bekijk dan ons assortiment. Flex IT Rent heeft een assortiment met onder andere de nieuwe iPhone-modellen, maar ook de oudere modellen. Alle modellen zijn standaard voorzien van alle functionaliteiten. 

Als u zoekt naar een smartphone voor mobiele kantoortaken, tekstverwerking van documenten en communicatie via internet, e-mail of via apps, dan kunt u hiervoor een iPhone huren. Heeft u op locatie geen Wi-Fi beschikbaar? Dat is geen probleem. Onze iPhones zijn standaard voorzien van een snelle 4G of 5G verbinding zodat u altijd online bent. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om een simkaart te huren. Onze iPhones worden vooraf grondig getest, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. U wordt voorzien van een goed werkende iPhone met de nieuwste beschikbare versie van iOS.   

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen Europa


 • Apple iPhone 14 6,1″ 128Gb

  Apple iPhone 14 6,1″ 128Gb
 • Apple iPhone 13 128GB

  Apple iPhone 13 128GB
 • Apple iPhone 12 64GB

  Apple iPhone 12 64GB
 • Apple iPhone 15 128GB

  Apple iPhone 15 128GB
 • Apple iPhone 14 Pro 128GB

  Apple iPhone 14 Pro 128GB
 • Apple iPhone 14 Plus 128GB

  Apple iPhone 14 Plus 128GB
 • Huren is duurzaam

  Draag bij aan een circulaire economie

  Grote voorraad uitsluitend A-merken

  Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

  Direct aan de slag

  Compleet en voorgeïnstalleerd

  Levering binnen 24 uur mogelijk

  Snelle levering mogelijk binnen Europa

 • Apple iPhone 15 Pro 128GB

  Apple iPhone 15 Pro 128GB
 • Apple iPhone 11 64GB

  Apple iPhone 11 64GB
 • Apple iPhone 12 Pro 128GB

  Apple iPhone 12 Pro 128GB
 • Apple iPhone 12 Pro Max 128GB

  Apple iPhone 12 Pro Max 128GB
 • Apple iPhone SE 3 64GB

  Apple iPhone SE 3 64GB
 • Apple iPhone 11 Pro 64GB

  Apple iPhone 11 Pro 64GB
 • Huren is duurzaam

  Draag bij aan een circulaire economie

  Grote voorraad uitsluitend A-merken

  Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

  Direct aan de slag

  Compleet en voorgeïnstalleerd

  Levering binnen 24 uur mogelijk

  Snelle levering mogelijk binnen Europa

 • Apple iPhone 15 Pro max 256GB

  Apple iPhone 15 Pro max 256GB

 • Razendsnel de goedkoopste offerte?

  Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

  +32 15 48 0371

  08:30 - 17:30 op werkdagen

  iPhone huren

  Wellicht wilt u meerdere iPhones huren. Grote aantallen zijn geen enkel probleem bij Flex IT Rent. Alle door ons verhuurde iPhone-apparatuur wordt getest, en geleverd met benodigde applicaties. U kunt altijd beslissen om de iPhone langer te huren, of over te gaan op koop. Kies uit onze grote voorraad iPhones of laat u adviseren door ons verhuurteam. Bij ons is het zowel mogelijk een iPhone voor één dag of een lange periode te huren. Elk huurcontract kan op basis van uw voorkeuren worden aangepast. 

  Verschillende modellen iPhones huren 

  Flex IT beschikt over een gevarieerd aanbod van iPhone-modellen, zowel nieuwe als oudere modellen. Bent u opzoek naar het nieuwste model van de iPhone met de meest recente versie van iOS of naar een ander bepaald model? Onze collectie omvat diverse modellen, variërend van de iPhone X tot de nieuwste modellen zoals de iPhone 14 Pro. Laat ons team u adviseren en huur de iPhone die het meest aansluit bij uw behoeften. Kunt u een model niet vinden binnen ons assortiment? Neem contact met ons op zodat we een oplossing voor u kunnen vinden. 

  De voordelen van een iPhone huren bij Flex IT Rent 

  Bij Flex IT Rent huurt u de beste iPhone. U kunt specifieke wensen altijd doorgeven. Zo stellen we de gewenste taal voor u in en installeren we van tevoren al de juiste apps. Verder kunnen onze experts u op locatie assisteren. Indien nodig installeren wij de door u gewenste software en anders worden de toestellen met de standaard iOS geleverd. 

  Flex IT Rent is een ware specialist in iPhone verhuur. Wij zijn flexibel en voordelig. Daarnaast kunnen we u te allen tijde van dienst zijn, ook wanneer u elders een goedkoper voorstel ontvangt. Wilt u een Apple iPhone huren? Vraag ons dan naar de voorwaarden. Naast iPhones kunt u ook andere Apple producten huren. Zo kunt u bij ons een MacBook huren en een iPad huren. 

  Service van Flex IT Rent 

  Bij Flex IT Rent zijn we trots op onze flexibiliteit en de service die we bieden aan onze klanten. Wij begrijpen dat u een goede prijs-kwaliteitverhouding zoekt en daarom streven wij ernaar om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Wij bieden namelijk niet alleen een goede service en kwaliteit, maar ook competitieve prijzen. Mocht u elders een goedkoper voorstel ontvangen, dan zullen wij ons best doen om dit te matchen. U bent bij ons dus aan het juiste adres als u één of meerdere iPhones wilt huren. Ook als u op zoek bent naar een specifiek model dat niet in ons assortiment te vinden is, kunnen we u helpen bij het vinden van een oplossing. Ons verhuurteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste opties voor uw bedrijf. Bij Flex IT Rent bent u verzekerd van de beste deal.