Happy Hire Days

Gek op de winter maar toch behoefte aan wat warmte? Dan kan ons exotische aanbod u goed van pas komen. In de koude wintermaanden heeft u vast behoefte aan producten waar u warm van wordt. Flex IT Rent heeft een ruim aanbod van producten die elders niet of minder voordelig verkrijgbaar zijn. Zo is Flex IT Rent de grootste Europese aanbieder in VR verhuur en beschikken wij over een ruim assortiment aan Gaming laptops, ZBooks en iMAcs. Beschikt u al over een voorraad aan producten maar wilt u deze graag aanvullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

10% Korting op uw bestelling

Hardware nodig vanaf december? Plaats deze maand nog een order en ontvang 10% korting op uw bestelling! Heeft u op onze website niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten. Wij kunnen u altijd aan de gewenste apparatuur helpen.

Let op: deze actie geldt op ons gehele assortiment en is alleen geldig op orders die in december worden geleverd.

VR Huren

Flex IT Rent heeft het grootste VR assortiment in Europa. Voor al uw Viritual Reality verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. VR nodig voor in december of het nieuwe jaar? Vraag dan een offerte op, plaats deze maand nog een bestelling en ontvang 10% korting op uw order. Of u nou VR nodig heeft voor een evenement, beurs of expositie, bij Flex IT Rent zullenwij u van dienst zijn.

Bekijk ons Viritual Reality aanbod

Of

Vraag direct een offerte op

Gaming Laptops huren

Bent u op zoek naar gaming laptops? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De MSI gaming laptops zijn ideaal voor zowel zware programma’s als lichte taken. Gaming laptops huren kan in combinatie met andere producten. De december korting is geldig op uw gehele bestelling. Wacht niet, en vraag direct een offerte op.

Bekijk onze Gaming Laptops

Of

Vraag direct een offerte op

ZBooks huren

Wilt u uw eigen assortiment uitbreiden met onze HP ZBooks? Vraag dan direct een offerte op. Flex IT Rent beschikt over een ruim assortiment aan HP ZBooks. Of u nou uw IT infrastructuur wilt aanvullen of de laptops voor een korte periode nodig heeft kunnen wij u ten alle tijden van dienst zijn.

Bekijk alle HP ZBooks

Of

Vraag direct een offerte op

iMacs huren

Flex IT Rent beschikt over een ruim assortiment aan iMacs. Onze iMacs zijn ook in combinatie met andere producten leverbaar. iMacs huren kan bij Flex IT Rent gemakkelijk en voordelig, inclusief on-site support. Onze experts kunnen u voorzien van installatie en configuratie.

Bekijk onze iMacs

Of

Vraag direct een offerte op

Heeft u interesse? Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Razendsnel de goedkoopste offerte?

Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

+32 15 48 0371

08:30 - 17:30 op werkdagen

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen Europa