Mac Mini huren bij Flex IT Rent

Als u op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare computer die u tijdelijk nodig heeft, dan is het huren van een Mac Mini wellicht de perfecte oplossing. De Mac Mini is een desktopcomputer van Apple die de kracht en prestaties levert om simpele maar ook zware kantoortaken uit te voeren. 

Elke Mac Mini wordt geleverd met de applicaties Photo’s, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote. Hierdoor kunt u meteen creatief en productief aan de slag. Op de computer staan ook andere apps op om te e-mailen, internetten, sms’en, en om FaceTime-gesprekken te voeren. 

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen EuropaRazendsnel de goedkoopste offerte?

Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

+32 15 48 0371

08:30 - 17:30 op werkdagen

Mac Mini huren

De voordelen van een Mac Mini huren bij Flex IT Rent 

Wellicht wilt u meerdere Mac Mini’s huren. Grotere aantallen zijn geen enkel probleem bij Flex IT Rent. Ons assortiment wordt niet alleen eerst getest, maar kunnen ook geleverd worden met de benodigde applicaties en taalinstellingen.  

Bij Flex IT Rent streven we naar de beste prijzen voor onze klanten. Als u ergens anders een goedkoper voorstel ontvangt, laat het ons dan weten en wij zullen ons uiterste best doen om u een beter aanbod te doen. Flex IT Rent staat altijd voor u klaar om u te voorzien van de beste deals en service. 

Uitgebreid aanbod van Apple-producten 

Naast het verhuur van Mac Mini’s, bieden wij ook andere Apple-producten aan. Zo kunt u ook iPads, iPhones en MacBooks huren. Onze uitgebreide selectie van Apple-producten maakt het eenvoudig om de juiste apparatuur te vinden voor uw specifieke behoeften. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met één van onze werknemers om een gepaste oplossing te vinden.