Microsoft Hololens 2 headset Commercial

De Microsoft Hololens 2 headset is een revolutionaire technologie die de manier waarop we werken en leven verandert. Deze unieke headset biedt een mixed reality-ervaring waarmee gebruikers hun werk en entertainment in een nieuwe dimensie kunnen beleven.

De Hololens 2 is speciaal ontworpen voor commerciële en industriële doeleinden en biedt een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om onderwijs, training, onderhoud of ontwerp, de Hololens 2 biedt een efficiënte en effectieve manier om taken uit te voeren.

Met de Hololens 2 kunnen gebruikers virtuele objecten in de werkelijkheid plaatsen, waardoor ze hun werk efficiënter kunnen uitvoeren. Dankzij de geavanceerde sensoren en de mogelijkheid om handgebaren te herkennen, kunnen gebruikers gemakkelijk navigeren en interacteren met virtuele objecten.

De Hololens 2 is ook een ideale oplossing voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het huren van de headset. Met de Hololens 2 rental in Nederland, kunnen bedrijven de technologie op een flexibele manier gebruiken, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de aanschafkosten.

Als u op zoek bent naar een technologie die uw bedrijf efficiënter maakt, dan is de Microsoft Hololens 2 headset een uitstekende keuze.

Vraag de exacte prijs op.

Aantal stuks

SKU: 12168 Categorieën: ,

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen Europa

Razendsnel de goedkoopste offerte?

Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

+32 15 48 0371

08:30 - 17:30 op werkdagen