Microsoft HoloLens huren bij Flex IT Rent

Bent u op zoek naar de nieuwste technologie op het gebied van Mixed Reality voor uw evenement, beurs of bedrijf? Bij Flex IT Rent is het mogelijk de Microsoft HoloLens te huren. Wij bieden zowel de eerste generatie HoloLens als de HoloLens 2 aan. 

De Microsoft HoloLens is een van de meest geavanceerde Mixed Reality brillen op de markt. De bril biedt een unieke ervaring waarmee u driedimensionale objecten kunt projecteren in de echte wereld en deze objecten zonder scherm of controller kunt manipuleren. Dit zorgt ervoor dat de HoloLens en HoloLens 2 perfect zijn voor activiteiten zoals productontwerp, onderwijs, trainingen en entertainment. 

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen EuropaRazendsnel de goedkoopste offerte?

Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

+32 15 48 0371

08:30 - 17:30 op werkdagen

Microsoft HoloLens huren

De voordelen van een Microsoft HoloLens huren bij Flex IT Rent 

Bij Flex IT Rent zijn we trots op onze flexibiliteit en de service die we bieden aan onze klanten. Alle Microsoft HoloLens brillen worden grondig getest door ons team, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Komt u ergens niet uit, of zit u nog met vragen? Dan staat ons verhuurteam altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en te adviseren over de beste opties voor uw bedrijf. 

Wij bieden niet alleen een goede service en kwaliteit, maar ook competitieve prijzen. Wij begrijpen dat u als klant een goede prijs-kwaliteitverhouding zoekt. Daarom streven wij ernaar om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Mocht u elders een goedkoper voorstel ontvangen, dan zullen wij ons best doen om dit te matchen. 

Wilt u geen eerste generatie, of Microsoft HoloLens 2 huren? Bekijk dan onze andere Virtual Reality opties. Wij bieden een breed assortiment aan met onder andere merken zoals Oculus, Pico, HP en HTC Vive.