Oculus Quest

De Oculus Quest is de eerste alles-in-een-VR bril van Oculus. Ervaar virtual reality zonder de beperkingen van een pc of kabels. De mobiliteit van de Oculus Quest maken dit de ideale standalone VR gaming headset. Heeft u een nieuwe game of andere software die u wil tentoonstellen aan het grote publiek? Dan is de Oculus Quest huren de ideale oplossing voor u. De afwezigheid van kabels betekent een eenvoudige en snelle configuratie. De ingebouwde Oculus Insight-tracking sensoren zorgen ervoor dat je bewegingen accuraat worden vertaald in VR. Besturing gebeurt met de bekende Oculus Touch-controllers.

De Oculus Quest huren bij Flex It Rent betekent minder risico en minder kosten. De VR headsets worden voor iedere huurperiode grondig schoongemaakt en uitgebreid getest. Zo bent u verzekerd van goedwerkende VR brillen. Heeft u twijfels welke VR Headset bij u past? Neem contact op met onze specialisten en ontvang advies op maat.

Wilt u de Oculus Quest huren? Flex IT Rent is de partner voor u. Naast de Oculus Quest hebben wij ook nog overige Oculus producten in het assortiment zoals de Oculus Go.

Vraag de exacte prijs op.

Aantal stuks

SKU: 11984 Categorieën: ,

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen Europa

Razendsnel de goedkoopste offerte?

Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

+32 15 48 0371

08:30 - 17:30 op werkdagen