Onze klanten

Steeds meer bedrijven worden slimmer. Want huren in plaats van kopen is slim. Als u tijdelijk behoefte heeft aan extra capaciteit, dan is het gebruik belangrijker dan eigendom. U wilt echter zeker zijn van goede apparatuur en kwaliteit. En u wilt niet meer kwijt zijn dan nodig. Daarom huurt u flexibel en tegen de laagste prijs bij Flex IT Rent.

BEDRIJVEN

Wij bieden A-merkproducten aan bedrijven in verschillende sectoren en branches aan, ook internationaal. Door onze jarenlange verhuurervaring kunnen wij u prima adviseren. Bovendien kunnen wij u verzekeren van een ongestoorde gebruiksperiode. Samen met onze ervaren engineers kunnen wij deskundig ondersteuning aanbieden aan bedrijven uit alle markten. Wij vinden langdurige en tevreden relaties belangrijker. Wij zijn daarom graag flexibel en bieden voordelige prijsafspraakcontracten en pakketten. Zo realiseren wij de meest voordelige huur voor uw situatie.

ZORGELOZE KLANTEN

Wij nemen graag het werk uit uw handen. Als u kiest voor Flex IT Rent, dan kunt u zich volledig concentreren op uw belangrijke activiteiten. Onze ICT hardware is een middel om uw doel te bereiken. Wij beschikken over betrouwbare apparatuur van A-kwaliteit en jarenlange kennis. Hierdoor kunt u zorgeloos gebruik maken van onze diensten en producten. Wij kunnen u ook altijd voorzien van de nodige service en support. Bovendien kunnen wij u voorzien van een op maat gemaakt voorstel, zodat u krijgt wat u nodig heeft!

Razendsnel de goedkoopste offerte?

Bel ons en wij maken direct een offerte op maat.

+32 15 48 0371

08:30 - 17:30 op werkdagen

Huren is duurzaam

Draag bij aan een circulaire economie

Grote voorraad uitsluitend A-merken

Nieuwe A-merk kwaliteit hardware.

Direct aan de slag

Compleet en voorgeïnstalleerd

Levering binnen 24 uur mogelijk

Snelle levering mogelijk binnen Europa