­VR brillen huren

Met VR-brillen huren stapt u in de wereld van Virtual Reality. Ontdek hoe VR huur uw zakelijke evenementen naar een hoger niveau tilt. Maak indruk op uw klanten, geef boeiende 360-graden presentaties of versterk het teamgevoel met VR-teambuilding.

Zet met VR-brillen huren in op de nieuwste technologie, zonder hoge aanschafkosten. Wij stemmen de VR-bril af op het thema van uw evenement. De brillen maken het plaatje compleet om uw bezoekers, klanten of medewerkers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Zo werkt VR-brillen huren bij Flex IT Rent

Welke VR producten kan ik huren?

In ons assortiment vindt u verschillende VR brillen van de grootste VR merken zoals Meta, HTC Vive en Pico. Voor elk evenement zijn er toepasselijke brillen te huur. De HTC Vive is ideaal voor zowel zakelijke applicaties als games terwijl Meta zich meer richt op games. Met de Microsoft HoloLens kunt u ook Augmented Reality ervaren. Kortom: u kunt bij Flex IT Rent alles huren wat u nodig heeft op het gebied van Virtual Reality.

Hoe lang kan ik VR brillen huren?

U kunt huren voor zo lang u wilt, vanaf 1 dag tot wel 24 maanden. Gedurende de huurperiode kunt u uw huurconstructie aanpassen naar wens, zodat u alleen betaalt voor producten die echt nodig zijn. Heeft u meer of juist minder brillen nodig of wilt u een ander model proberen? Laat het ons weten en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Wat kost het huren van een VR product?

De kosten van het huren zijn afhankelijk van het type model, de huurtijd, en de hoeveel brillen dat u wilt huren. De kosten per bril dalen bij een grote hoeveelheid. Dat geldt ook voor de kosten per dag bij een langdurige huur. Het huren van een VR bril is daarom vaak voordeliger dan kopen. Bij Flex IT Rent kunt u VR brillen huren voor een scherpe prijs. Laat ons weten wat u nodig heeft en ontvang een vrijblijvende offerte.

Welke service biedt Flex IT Rent?

Huur VR brillen met games en applicaties ingeladen. Zo kunt u direct aan de slag. Heeft u een demo of video die u tijdens een evenement wilt laten zien? Dit is met playback software geen enkel probleem. Wij zorgen dat het publiek gelijktijdig de video te zien krijgt voor de ultieme groepservaring. Virtual Reality in combinatie met de juiste software is een uitstekende manier om een blijvende indruk achter te laten tijdens een evenement.

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality, ook wel VR genoemd, is een computertechniek waarbij het lijkt alsof u zich in een andere werkelijkheid begeeft. Met een Virtual Reality bril wordt de zichtbare werkelijkheid vervangen door een computer gegenereerd beeld. Met de bril sluit u zich van de buitenwereld af. Sommigen VR brillen zoals de HTC Vive hebben een krachtige laptop of computer nodig om te kunnen gebruiken. U kunt dit in combinatie met de VR brillen huren. Voor een grote groep die zich in dezelfde ruimte begeeft is een standalone headset zoals de Meta Quest of Pico de beste keuze.

VR huren voor B2B

Virtual Reality wordt steeds beter met nieuwe brillen en andere leuke VR-toepassingen. Bij Flex IT Rent helpen we u graag bij het kiezen van de juiste VR-bril, voor bijvoorbeeld een productpresentatie of een zakelijk evenement.

Beste zakelijke VR-brillen, top 3:
1. Meta Quest 3 – 128GB
2. Pico Neo 3 Pro VR
3. HTC Vive Pro 2

Snel een virtual reality bril nodig?
Wilt u één of meerdere VR-brillen huren? Dit kan van één dag tot een jaar. We hebben grote aantallen brillen op voorraad en al binnen 24 uur geleverd. Europese bezorgopties zijn ook mogelijk.

Neem contact op >

VR huren op locaties: flexibel en voordelig

Geef uw zakelijke evenementen, trainingen of onderwijs een boost met VR. Flex IT Rent maakt VR huren op locatie eenvoudig. U ontvangt de VR-brillen met vooraf geïnstalleerde video’s en apps. Zo kunt u direct van start. Ook verzorgen we de levering en halen alles ook weer op.

Tussentijds wijzigen
Wilt u de huurperiode verlengen, inkorten of extra VR-brillen of krachtige pc’s toevoegen? Geen probleem! U blijft de hele huurperiode flexibel en wijzigingen aanbrengen is altijd mogelijk.

Advies op maat
U bespaart niet alleen tijd en geld met VR-brillen huren, maar krijgt ook extra service. We zorgen dat alle bijkomende zaken zijn geregeld, zoals vervoer, opbouw, afbouw en het installeren van content.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via info@flexitrent.com of +32 15 48 0371.

Waaom kiezen voor VR rental?

VR blijft zich ontwikkelen met betere brillen en een groeiend aanbod aan games en apps. In plaats van telkens de nieuwste VR-bril te kopen, kunt u de nieuwste VR-brillen huren voor precies het aantal dagen dat u wilt. Bespaar kosten en zeer mooi meegenomen is de voordelen qua duurzaamheid.

– Toegang tot de nieuwste VR-technologie, zonder hoge aanschafkosten
– Op een leuke, visuele en impactvolle manier uw boodschap overbrengen
– Kwalitatieve en betrouwbare apparatuur, goed onderhouden en gecontroleerd
– Volledig aan te passen aan de behoeften van ieder evenement
– Snelle levering binnen 24 uur of direct beschikbaar als u de VR-brillen zelf ophaalt

Welke Virtual Reality bril huren?

Bij het huren van een VR-bril kunt u letten op drie dingen: hij moet goed werken, makkelijk te gebruiken zijn en lekker zitten. Welke VR-bril u nodig heeft, hangt af van wat u belangrijk vindt.

Er zijn standalone brillen, bekabelde VR-brillen en VR-brillen voor gaming laptops of bij desktops huren. We nemen enkele modellen met u door.

Meta VR-bril

– Geniet van draadloze vrijheid met de Meta Quest-serie
– Brillen werken op zichzelf, geen externe computer of console nodig
– Biedt een hoogwaardige VR-ervaring

Microsoft HoloLens

– Topklasse in de Mixed Reality-brillen
– Handsfree bediening, zonder dat u een externe controller nodig heeft
– Betrouwbare hardware, afkomstig van Microsoft

Pico VR-brillen

– Ervaar draadloze VR, zonder gedoe
– Comfortabel om langere tijd te dragen
– Eenvoudig te bedienen, zowel voor beginners als experts

HTC Vive VR brillen

– Haarscherp beeld
– Geavanceerde bewegingsregistratie voor nauwkeurige interactie
– Een actief koelsysteem, dus comfortabel, ook bij langdurig gebruik

Nog meer VR huren?
Wilt u naast de VR-brillen of headsets ook gebruik maken van VR-laptops of pc’s huren of extra accessoires? Dat kan. We helpen u bij het samenstellen van een compleet VR-pakket.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@flexitrent.com of +32 15 48 0371.

Huur bij Flex IT Rent

Ontdek het gemak VR-brillen huren bij Flex IT Rent.

✓ Gegarandeerd de laagste prijs
✓ Supersnelle levering binnen 24 uur in de Benelux, met internationale verzendopties
✓ Flexibele huurperiode, zelfs voor één VR-bril
✓ Uitgebreide kwaliteitscheck en installatie, ook op locatie
✓ Altijd en overal technische ondersteuning

Bij Flex IT Rent kunt u direct aan de slag. U ontvangt uw VR-brillen één werkdag voor uw huurperiode begint. Zo haalt u het maximale uit uw VR-ervaring.