Noleggio sostenibile

Contribuisci ad un'economia circolare

Vasto stock esclusivamente delle migliori marche

Nuovo hardware delle migliori marche

Inizia ora

Completo e preinstallato

Possibilità di consegna entro 24 ore

Possibilità di consegne rapide in Europa


 • Oculus Go

  • Al giorno
   €39
  • Alla settimana
   €69.50
  • Al mese
   Prijs op aanvraag

  Wat is een Oculus Go?

  De Oculus Go is een van de bekendste all-in-one VR brillen, geschikt voor de meeste VR content, zoals 360° video’s en VR applicaties. Met de controller kunt u met de Oculus Go spellen spelen en gaan en staan in een virtuele wereld. De headset is voorzien van geïntegreerde speakers die de VR ervaring versterken. Dit houdt ook in dat headphones met draad overbodig zijn, al wordt die optie wel aangeboden dankzij de aanwezigheid van een headphone jack. De standalone VR brillen zijn speciaal ontwikkeld om gemakkelijk, zonder gebruik van ander apparatuur, in te zetten. De Oculus Go is ontworpen voor lange gebruiksduur dankzij het comfortabele ontwerp en gebruik van ademend materiaal.

   

  Waarom een Oculus Go huren?

  De Oculus Go wordt, zoals veel Virtual Reality, ingezet op beurzen en evenementen. Via een Oculus Go kunt u potentiële klanten kennis laten maken met uw product of dienst. De aanschaf van een Oculus Go is vaak duur en niet nodig, omdat u de Oculus Go vaak maar tijdelijk, tijdens een evenement of beurs, gebruikt. Om kosten te besparen is het dan ook goed om een Oculus Go te huren. Bij Flex IT Rent huurt u een Oculus Go of Virtual Reality pakket voor beurzen, evenementen of andere zakelijke doeleinden. Zo geeft u gemakkelijk virtuele tours, creëert u een VR simulator of race simulator.

   

  Voordelen van een Oculus Go huren

  De Oculus Go is een opzichzelfstaande all-in-one VR bril. De Oculus Go maakt interactie met de virtuele wereld mogelijk. De hardware zorgt voor een optimale VR ervaring. Scherm, sensoren en geluid zitten allemaal in de VR bril gebouwd. Dit zorgt ervoor dat er geen ander hardware nodig is om de Oculus Go te besturen. Dit maakt de Oculus Go perfect geschikt voor verhuur.
  Scherm, batterijduur en fps
  De Oculus Go heeft een scherm dat speciaal gemaakt is voor Virtual Reality. Dit in tegenstelling tot veel andere VR gear. Door de perfecte kwaliteit kan er een optimale kijkervaring worden gecreëerd. De batterij van de Oculus Go gaat zo’n 2 tot 2,5 uur mee. De refresh rate is 70 wat zorgt voor een hogere framerate dan bijvoorbeeld de Gear VR.

   

  Service van Flex IT Rent

  Bij Flex IT Rent bent u aan het juiste adres als u een of meerdere Oculus Go brillen wilt huren. Wij zorgen voor de beste prijs voor iedere zakelijke activiteit, ook als u elders eerst een betere prijs ontvangt. Een team van specialisten test ieder Oculus Go bril voordat u deze huurt. Zo kunt u ervan uitgaan dat u een perfecte bril koopt voor uw activiteit. Wilt u de Oculus Go één dag huren voor een event, beurs of ander zakelijk doeleinde? Of wilt u de Oculus go voor een langere periode huren? Alles is mogelijk bij Flex IT Rent.

  Als u op zoek bent naar een ander soort Virtual Reality bril, maar deze niet kunt vinden in ons assortiment, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste VR bril. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u een of meerdere Oculus Go brillen of andere Virtual Reality brillen wilt huren. Bekijk ook onze grote voorraad laptops, computers en tablets!

  Quantità

  Artikelnummer: 11787 Categorieën: ,

 • Galaxy S7 & Gear VR

 • Apple iMac 27″ 3.2 Ghz

 • Samsung Galaxy S7