Alleen voor bedrijven. Gegarandeerd de laagste prijs.

Het grootste assortiment van de Benelux

IT hardware nodig voor events?

Binnenkort een event?

Flex IT Rent's advantages

IT hardware nodig voor events? Huren brengt veel voordelen met zich mee. Flex IT Rent heeft meer dan 20 jaar ervaring en levert door heel Europa. Met het grootste assortiment van de Benelux en de nieuwste modellen van uitsluitend A-merken zijn wij de rental partner voor al uw evenementen.

Laptops nodig voor uw event?
Tablets nodig voor uw beurs?
VR Experience tijdens uw presentatie?
 • Kostenefficiënt

  IT apparatuur voor evenementen is vaak alleen gedurende het evenement zelf nodig. Daarmee is het kopen van producten financieel vaak niet de juiste oplossing. Door uw IT hardware te huren gaat u efficiënter met uw budget om en betaalt u alleen voor de periode dat u de apparatuur nodig heeft.

 • Bespaar kostbare tijd

  Tijdens evenementen kan het nogal hectisch zijn, iedere seconde telt om ervoor te zorgen dat alles klaar staat wanneer er bezoekers binnenstromen. Wanneer u bij Flex IT Rent huurt bespaart u kostbare tijd. Wij kunnen de gehuurde apparatuur namelijk voorzien van voorgeïnstalleerde applicaties en kunnen zelf uw bedrijfsimage installeren. Hierdoor kunt u direct aan de slag met het gehuurde apparatuur. Na afloop hoeft u ook niet te haasten. Wij leveren de gehuurde producten een dag voor en halen het een dag na het evenement weer op. Hierdoor hoeft u na afloop niet te haasten. On-site support behoort ook tot de mogelijkheden. Onze specialisten nemen uw technische zorgen uit handen en stellen u in staat om te focussen op het event en uw bezoekers.

 • Draag bij aan een circulaire economie

  Het produceren van IT hardware vergt veel grondstoffen. Het is zonde om hardware te kopen voor een evenement die de rest van het jaar ongebruikt wordt. Door te huren draagt u bij aan een circulaire economie. Na de huur periode wordt alle data grondig verwijderd en wordt het apparatuur schoongemaakt om vervolgens weer verhuurd te worden. Hierdoor wordt het maximale uit de producten gehaald gedurende hun levensduur.

 • Grootste voorraad van de Benelux

  Ongeacht de grootte van uw evenement, wij kunnen u van dienst zijn. Flex IT Rent beschikt over de grootste voorraad van de Benelux. Ons assortiment bestaat uit zowel de nieuwste als voorgaande modellen in grote aantallen. Heeft u tientallen of zelfs honderden laptops, VR-headsets, iPads, Smartphones of overige IT hardware nodig? Twijfel niet en laat uw gegevens achter. Wij zullen spoedig contact opnemen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wie kiezen er al voor Flex IT Rent?

Duizenden klanten gingen u voor en kiezen voor de flexibele service van Flex IT Rent. Onze klanten vindt u in heel Nederland. Bij beurzen, presentaties, projecten, tijdelijke medewerkers of migraties extra apparatuur nodig? Bekijk in welke situaties onze apparatuur werd gebruikt. Bekijk alle cases.

Binnenkort een event?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.