Computers huren bij Flex IT Rent

Flex IT verhuurt diverse computers van betrouwbare merken zoals HP en Apple. Dit zijn niet voor niets de meest verkochte en verhuurde merken van Nederland. Onze HP en Apple computers worden standaard geleverd met OS en op verzoek installeren wij Microsoft Office, of andere specifieke software. Zo is de pc geschikt voor tekstverwerking-, Office-, internet- en e-mailtoepassingen. Bent u veel onderweg? Dan kunt u bij ons ook verschillende laptops of tablets huren.

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Computers huren

Huur computers van Flex IT Rent 

Door de keuze te maken om computers te huren hoeft u geen investering te doen in apparatuur waarvan u niet weet of het over een jaar ook nog aan al uw eisen voldoet. Wilt u alleen een computer huren of een pc huren voor alledaagse kantoorwerkzaamheden, zoals internet of voor Office-toepassingen? Bekijk dan onze thin client opties. 

Wilt u computers huren of pc’s huren voor meer grafische en zwaardere werkzaamheden? De workstations binnen ons assortiment zijn echte krachtpatsers die de nodige grafische- en softwaretoepassingen kan verwerken. Voor elke taak hebben wij een passende pc op voorraad. 

Een nieuwe computer huren van Flex IT Rent betekent dat u altijd gegarandeerd bent van kwaliteit. Alle apparatuur wordt vooraf door onze technische dienst grondig getest. U kunt hierdoor altijd gebruik maken van nieuwe, goed werkende computers. Indien nodig kunnen we elke computer voorzien van extra geheugen. Neem contact op met onze specialisten voor alle mogelijkheden. 

De computers kunnen we ook voorzien van een gewenst formaat monitor. Dus of u nu een thin client, workstation, of een normale pc wilt huren; u bent bij ons aan het juiste adres. 

Welke computers kunt u huren?  

Flex IT Rent heeft een ruim aanbod aan computers die u kunt huren. Iedere computer heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daardoor vindt u bij ons altijd de juiste computer voor uw taken. Wij bieden computers van verschillende soorten merken aan, waaronder HP en Microsoft. Maar zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een all-in-one Mac computer. Al onze apparaten zijn goed getest door ons team, waardoor u zeker bent dat u een computer van de hoogste kwaliteit huurt. 

De voordelen van een computer huren bij Flex IT Rent 

Bij Flex IT Rent huurt u een computer of pc van de beste kwaliteit en altijd tegen de scherpste prijs. Als u specifieke wensen heeft, kunt u deze altijd aan ons doorgeven. Wij stellen dan de computer in op de gewenste taal en installeren vooraf de juiste programma’s. Hierdoor kunt u direct aan het werk zodra u de computers ontvangt. Onze experts kunnen ook op locatie assisteren. 

Flex IT Rent biedt naast computers, ook andere producten aan. Zo kunt u onder andere bij ons ook laptops huren en tablets huren voor uw zakelijke behoeftes.   

Service van Flex IT Rent 

Een computer huren voor een tijdelijk project, of meerdere computers huren voor een evenement, beurs of ander zakelijk doeleinde? Wat de reden ook is, u zit goed bij Flex IT Rent. Bent u veel op gaming events? Dan kunt u bij ons ook een gaming computer huren. Als u tijdelijk één of meerdere computers nodig heeft, kunt u deze huren bij Flex IT Rent. Wij zijn voordelig en flexibel. Daardoor zijn wij de geschikte partij zijn om computers te verhuren. 

Ook voor verschillende Apple producten zit u goed. Kunt u niet de juiste computer vinden, heeft u vragen over onze service of bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen en denken graag met u mee over de juiste oplossing. Eén of meerdere computers huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan.