Meta Quests huren

Meta Quests huren voor evenementen, trainingen, workshops of andere zakelijke activiteiten? Bij Flex IT Rent kunt u eenvoudig verschillende Meta Quest modellen huren voor lange- en korte periodes, zonder grote investeringen te hoeven doen in apparatuur die u tijdelijk gaat gebruiken.

De verschillende VR-modellen binnen ons assortiment worden compleet aangeleverd inclusief controllers waarmee u diverse VR-applicaties kunt gebruiken. We zorgen ervoor dat elke headset is afgestemd op de specifieke behoeften van uw activiteit en startklaar aangeleverd wordt met de benodigde applicaties. U kunt direct aan de slag kunt met het creëren van een onvergetelijke virtual reality ervaring voor al uw gasten.

Wij zitten voor u klaar. Neem contact met ons op.

Heeft u hulp of advies nodig?
Wij hebben het antwoord!

Kwaliteitsgarantie bij elke Meta Quest verhuur

Alle door ons verhuurde Meta Quest brillen worden eerst grondig getest en schoongemaakt na elke verhuurperiode. Zo bent u gegarandeerd van hoogwaardige virtual reality brillen bij elke aanvraag. Flex IT Rent biedt kwaliteit, snelheid, service en altijd laagste prijs garantie.

We voorzien niet alleen kleinschalige evenementen van Meta Quest oplossingen, we faciliteren ook grootschalige evenementen. Onze flexibele service en aantallen zorgt ervoor dat elke activiteit, ongeacht de omvang, voorzien kan worden van de nieuwste Meta Quest VR-brillen.

 

Ontdek onze Meta Quest modellen

Meta Quest 2 (voormalig Oculus Quest 2)

– Geniet van complete bewegingsvrijheid zonder het gedoe van kabels, voor een meeslepende VR-ervaring.
– Toegang tot een brede keuze aan VR-games en educatieve applicaties via de Meta Quest Store.
– Een LCD-scherm met een resolutie van 1832×1920 pixels per oog en een verversingssnelheid van 120Hz.

Bekijk het model >

Meta Quest 3

– Nog nauwkeurigere hand- en ruimtelijke tracking voor interactievere VR-ervaringen.
– Nieuwe ergonomische aanpassingen maken het langdurig dragen van de headset nog comfortabeler.
– De Meta Quest 3 heeft ook mixed reality, zo kunt u kiezen voor mixed of virtual reality.
– 2064×2208 pixels per oog LCD-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz.

Bekijk het model >

Meta Quest Pro

– Uitgerust met de nieuwste generatie chipset voor snellere, vloeiendere prestaties en verbeterde grafische kwaliteit.
– De Meta Quest Pro biedt ook mixed reality toepassingen vergelijkbaar met de Meta Quest 3.
– Ontworpen met de behoeften van bedrijven in gedachten, inclusief tools voor samenwerking op afstand, trainingen, ontwerpvisualisatie en meer.
– De Meta Quest Pro heeft een resolutie van 1800×1920 pixels per oog, en een verversingssnelheid van 90Hz.

Bekijk het model >

 

De voordelen van een Meta Quest huren voor zakelijk gebruik

1. De nieuwste VR-brillen zonder investering: Door een Meta Quest te huren krijgt u toegang tot de nieuwste VR-brillen zonder hoge aanschafskosten
2. Op maat gemaakte oplossingen: Elke Meta Quest die u huurt, wordt zorgvuldig afgestemd op uw activiteiten, van trainingen tot een grootschalig evenement met honderden bezoekers.
3. Onvergetelijke indruk: Gebruik de modellen van Meta Quest om een blijvende indruk te maken op uw doelgroep door ze interactieve presentaties of applicaties te laten ervaren.

 

De veelzijdigheid van Meta Quest VR-brillen voor bedrijven

De brillen van de uitgever Meta (voormalig Oculus) staan bekend om diverse toepassingen die gebruikt kunnen worden bij verschillende zakelijke activiteiten. Zo staan de brillen bekend om zijn:

– Draadloos ontwerp: Een van de meest bekende kenmerken van de Meta Quest is het draadloos ontwerp. Dit biedt gebruikers totale vrijheid zonder last te hebben van kabels tijdens VR-ervaringen.

– All-in-one systeem: De Meta Quest zijn standalone VR-brillen die geen externe computer of laptop nodig heeft om gebruik te maken van VR-applicaties. De kracht om VR-applicaties te gebruiken zit allemaal in de bril verwerkt.

– Hoge resolutie en verversingssnelheid: De door Meta uitgebrachte brillen bieden scherpe resoluties en hoge verversingssnelheid wat natuurlijk belangrijk is voor realistische virtual reality ervaringen. Dit minimaliseert de kans op motion sickness en screen-door effect.

– Uitgebreide bibliotheek: Meta biedt gebruikers een uitgebreide bibliotheek van VR-spellen en applicaties via de Meta Quest store. Van gaming en educatie, tot fitness en sociale interactie.

– Gebruiksgemak: Dankzij het ontwerp en gebruikersinterface van de Meta Quest brillen zijn ze toegankelijk voor zowel beginners, als ervaren VR-gebruikers. Dit komt door het ergonomische ontwerp maar ook de nauwkeurige tracking.

 

Flex IT Rent voor zorgeloos Meta Quests huren

✓ Gegarandeerd de laagste prijzen voor de Meta Quest, inclusief volledige installatie.
✓  Flexibele huurtermijnen en op maat gemaakte oplossingen voor uw activiteiten
✓  De mogelijkheid voor technische ondersteuning tijdens uw activiteiten
✓  Voorinstallatie van applicaties, zodat u gelijk aan de slag kunt
✓  Snelle levering binnen 24 uur in de Benelux, met internationale leveringsopties
✓  Ondersteuning en advies van onze experts